De website van SPIbelt is geoptimaliseerd met behulp van mmtech. We verkopen de SPIbelt, een riem voor kleine voorwerpen, evenals oefen-dvd’s. Nadat TastyPlacement aan het werk was gegaan, schoten onze Google-ranglijsten omhoog en hebben we nu de nummer één plek in Google voor de uitdrukking “Running Belts”, een zeer competitieve term – en een leuke plek om te zijn!

Kim 
Founder & Owner SPIbelt

Ik doe niet veel aanbevelingen, maar ik ben verheugd om deze te maken. Michael heeft me geholpen bij de ontwikkeling en codering van een van mijn websites. Hij is makkelijk in de omgang en begrijpt waar hij het over heeft! Het is geweldig dat hij de nuances kent van het genereren van webpagina’s met HTML en CSS, maar zijn echte talent is het integreren van zoekmachineoptimalisatie in de basis van een website. Ik kan zeker beweren dat hij metatags voor mijn pagina’s heeft gegenereerd die maar weinig programmeurs zouden overwegen, en dat maar weinig SEO-professionals zouden weten hoe ze…

Joe at Self Storage Directory 

Geachte heer MMTECH:

De SEO-services (Search Engine Optimization) van MMTECH waren precies wat mijn bedrijf nodig had. We moesten naam maken op de markt. Ons primaire doel was om zichtbaarheid te verkrijgen door onze positie in zoekmachines zoals Google, Yahoo, MSN en anderen te verhogen. In een zeer korte tijd heeft MMTECH ons naar de top van alle belangrijke zoekmachineresultaten gebracht voor een breed scala aan belangrijke woorden. MMTECH nam het initiatief om meer te weten te komen over onze branche en creëerde vervolgens een plan dat resultaten opleverde. Bedankt, MMTECH, voor het overtreffen van onze verwachtingen en voor het direct bijdragen aan de welvaart van ons bedrijf.

Dan bij RFS Capital

“We vertrouwen onze SEO alleen toe aan MMTECH. We hadden een eerdere campagne die middelmatige resultaten had, maar toen Michael en zijn team het overnamen, verdienden we hogere rangen die meer verkeer opleverden. De voortdurende inspanningen van MMTECH komen ten goede aan ons nationale merk, MonsterRax overhead garage-opslagrekken. We raden ze sterk aan.”

Matt Davis van MonsterRax overhead