about-image

Aangepaste Software Diensten

Of u nu app-ontwikkeling op maat nodig heeft om uw bedrijf te stimuleren, gebruikers een unieke service te bieden of interne processen te vereenvoudigen, wij hebben de softwareontwikkelingservaring die u nodig hebt. Onze programmeurs kennen de weg in back-end-talen (Java, PHP, Ruby), front-end-talen (Javascript, CSS, HTML) en databasebeheersystemen (Microsoft SQL, MySQL, IBM Db2, enz.).
01
Webdesign en applicatie-ontwikkeling

We ontwikkelen responsive webdesign met HTML5 en CSS-ontwikkeling in front-end en back-end ontwikkeling. Onze interactieve webapplicatie-ontwikkeling integreert met kunstmatige intelligentie, virtual reality, gebruikersinterface en meer om de gebruikerservaring (UX) te verbeteren.

02
Ontwikkeling van eCommerce-apps

Onze veilige mobiele applicatie-ontwikkeling biedt bedrijven mobiele e-commerce-oplossingen die zijn geïmplementeerd met mobiele wallets-oplossingen die W3C-compatibel zijn met behulp van de nieuwste betalingsopties in de branche.

03
Ontwikkeling van API-integratie

We ontwikkelen API-oplossingen voor de ontwikkeling van B2B-webapplicaties; Asset Tracking-systemen en CRM's om er maar een paar te noemen. Onze API-integratie past bestaande software aan die wordt gebruikt in platformonafhankelijke oplossingen voor desktop-, mobiele en cloudconfiguraties

Platformoverschrijdende app-ontwikkelings services

Als bedrijf voor mobiele ontwikkeling op maat bieden we de beste app-ontwikkelingsoplossingen voor mobiele apps. We ondersteunen native functies voor iOS, Android en Windows voor platformonafhankelijke ontwikkeling. Onze aanpasbare desktop-apps ondersteunen de volledige kracht van de rekenkracht van hun systemen om verbeterde grafische weergaven, robuuste beveiligingsstandaarden en betere prestaties te bieden.

Onze ontwikkelaars zijn bedreven in implementatie in de Google Play Store en Apple Store. Onze platformonafhankelijke en hybride apps zorgen voor de functionaliteit en naadloze ervaring van apps op verschillende platforms en apparaten. We programmeren krachtige OS-optimalisatie en platformonafhankelijke desktop-applicaties voor de belangrijkste besturingssystemen (Windows, macOS, Linux).

Ontwikkeling van bedrijfsapplicaties

Het ontwikkelen van een app die consistent goed presteert in alle browsers en platforms is de sleutel tot wereldwijd succes. Zowel on-premise als vanuit de cloud voeren onze app-ontwikkelaars strikte scenariotests uit voordat ze worden ingezet om er zeker van te zijn dat de applicatie functioneert.

  • Netwerkbeheer.
  • Beheerde IT-services.
  • Ondersteuning op afstand.
  • Serverbeheer
  • Computer, pc-notebook, MacBook, iMac-reparatieservices.

Enterprise App-ontwikkelaars

We scheppen op over een diepe talentenpool van branchespecifieke technologie-experts uit een breed scala aan branches, waaronder detailhandel, gezondheidszorg, horeca, onroerend goed, telecommunicatie en het bankwezen. Onze apps helpen bij het automatiseren van workflows met betrekking tot Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en Supply Chain Management (SCM).

Integratieoplossingen voor bedrijfssoftware

We concentreren ons op schone, georganiseerde backends en dynamische, schaalbare frontends bij het ontwikkelen van webportals, bedrijfsautomatiseringsapps, microsites en e-commerceoplossingen. Onze externe integraties omvatten Salesforce, UPS en Amazon Web Services om de UI / UX voor zowel bedrijven als consumenten te verbeteren.