Contact us :
011/255 980 | 034/30 43 80
forbusiness@mmtech.be
 
Contact US Tel: 011/255 980 | 034/30 43 80
forbusiness@mmtech.be
 

Wij leveren op zeer korte tijd softwarepakketten op verschillende platformen. Applicaties voor Android, iOS, Windows, Macintosh en Linux geprogrammeerd in een brede waaier van talen zodat deze programma's steeds compatibel zijn met uw andere software waar u mee vertrouwd bent. Wij helpen u met het realiseren van ideeën. Nood aan een applicatie of systeem, wij brainstormen met u mee zodat we een pakket op maat kunnen leveren binnen de afgesproken tijd. Dit kan via een “dedicated developer”, deze software specialist zal rechtstreeks met u in contact staan voor onderhoud en ondersteuning van uw softwarepakket.

 
Vorige Pagina
 

WIJ MAKEN UW CUSTOMIZED SOFTWARE

Door onze ​jarenlange ervaring ​ in het realiseren van softwareprojecten zijn we ​dé specialist ​ geworden in het maken van ​software op maat ​. Ons team van programmeurs is professioneel en gepassioneerd. Voor onze klanten willen we het allerbeste: kwalitatief superieur werk, weldoordacht, heel gebruiksvriendelijk, robuust, snel en schaalbaar. Voor nieuwe projecten gaat onze voorkeur - in het huidige technologie landschap - uit naar de Cloud ​ based software systemen. Mobiele toegang tot de bedrijfsgegevens of het uitvoeren van bedrijfsprocessen via een smartphone of tablet is vanzelfsprekend in onze visie.

MMtech ​ heeft doorheen de jaren ontzettend veel ervaring opgebouwd met de volgende technologieën: ​SAP Consulting ​, ​POS Software ​, ​Citrix ​, ​Servers ​ en ​Cloud Servers ​, Customized Software ​, ​Software diagnose ​, ​IOS ​, ​Android ​, ​PHP ​, ​html ​, ​Java ​, ​Javascript ​, .Net ​,... .

Hebt u een visie en wilt u uw project ​zelf in eigen beheer ​ realiseren, ook daar kunt u rekenen op de ​expertise ​ van ​MMtech ​. U kan uw eigen projectteam versterken door het tijdelijk inhuren van één of meer ervaren ​MMtech ​ programmeurs. Niet alleen zorgen wij voor de ontbrekende mankracht maar tevens ook voor de expertise, ervaring en niet te vergeten de passie om van elk project een succes te maken.

Maatwerk & Programmatie

U heeft zelf een idee of visie maar u vindt het niet evident om het zelf te programmeren? U heeft reeds een bestaande software, maar die voldoet niet meer volledig aan uw eisen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren medewerkers. We maken graag tijd om uw project te bespreken.

Te weinig potentiële klanten

Heeft u nood aan een link tussen uw bestaand ERP pakket en een andere software?
Wenst u een analyse van uw data-flow ?
Hulp nodig bij excel macro's of andere office programma's ?
Wij maken graag tijd om dit met u te bespreken!

Data management

Moet uw backup plan dringend geoptimaliseerd worden?
Moet de database informatie geanalyseerd en omgezet worden naar verstaanbare rapporten?
Ook hierin helpen wij u graag verder.

Microsoft Visual C++ ( VC++)

Visual C ​ is een taal waarmee je software kunt programmeren. Paar voorbeelden hiervan zijn het ontwerpen van web applicaties, desktop applicaties en mobiele toepassingen.

Java

Java ​ is een ​objectgeoriënteerde ​ en platformonafhankelijke programmeertaal, die afgeleid is van C++. Het voordeel van Java is dat deze een zeer uitgebreide klassenbibliotheek bezit

Android

Android ​ is een ​open source platform ​ gebaseerd op de Java-programmeerplatform. Dit besturingssysteem wordt vooral voor mobiele telefoons, tablets en camera’s gebruikt.Android is ook de marktleider in de besturingssystemen voor mobiele telefoons..

iOS Apple

iOS ​ is een ​besturingssysteem ​ dat ontwikkeld is voor de Apple.IOS is oorspronkelijk ontwikkeld geweest voor de Iphone, maar nu staat dit besturingssysteem ook op ​iPad ​, ​iPod touch ​ en ​Apple TV ​. Na de Android is IOS de meest gebruikte besturingssysteem op mobiele telefoons.