Contact us :
011/255 980 | 034/30 43 80
forbusiness@mmtech.be
 
Contact US Tel: 011/255 980 | 034/30 43 80
forbusiness@mmtech.be
 

Wilt u zelf een E-commerce business opzetten? Maar weet u niet hoe eraan te beginnen? M&Mtech ​ wil u daar graag met raad en daad bijstaan. Samen maken wij van uw bedrijf een succes en dit door nadruk te leggen op ​ gebruiksvriendel ​ ij ​ kheid, ​in ​ houd, vindbaarheid op ​ google en n ​atuurlijk co ​ nversie.

Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel types frameworks. Na een uitgebreide analyse zullen we de ​Content Management Systeem ​, afgekort CMS, gebruiken die perfect aansluit bij de flexibiliteit van uw website. Hieronder worden de drie meest gebruikte CMS kort toegelicht.

 
Vorige Pagina
 

WordPress

Eén op de vier websites draait op WordPress. Dit is dan ook de ​meest gebruikte CMS ​. Het voordeel hiervan is dat eenmaal de website afgeleverd is, de gebruiker op een eenvoudige manier ​zelf de inhoud van de website kan aanpassen ​, pagina’s toevoegen of wijzigen, foto’s of films uploaden. De gebruiker zal zelf pagina’s kunnen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Foto’s of business films uploaden, de kleuren aanpassen aan een nieuwe logo. Als gebruiker hoef je hiervoor ​geen kennis ​ te hebben ​van programmeren ​.

3162
 
Vorige Pagina
 

3162

Magento

Magento is een e-commerce platform geschreven in ​ PHP ​ en is vooral populair voor het maken van ​ webshops ​. Magento bestaat in 3 verschillende varianten: ​Magento Go, Magento community en Magento enterprise.
De ​Magento Go ​ versie is voor startende webshops, deze bevat wel een paar beperkingen qua aanpasbaarheid en blijf je gebonden aan de hosting van Magento zelf. ​Magento community ​ is de meest gebruikte versie en heeft ook ​onze ​ voorkeur daar deze zeer gebruiksvriendelijk is en aanpassingen vrij makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Als laatste bespreken we ​Magento enterprise ​. Deze versie is vooral geschikt voor de grote ondernemingen. De mogelijkheden zijn hier bijna onbeperkt en je krijgt constant ondersteuning van Magento zelf.

 

Joomla

Als laatste bespreken we Joomla! Ook Jumla! is geschreven in PHP. Dit pakket bestaat uit veel modulaire onderdelen zodat het vergemakkelijkt om extensies aan te maken.

3162